Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Bemutatkozunk

Mi vagyunk a naplók mögött – Gréti, Maggie, Mikey, Gábor és Moncsi

 Családunknak három kétlábú, két négylábú tagja van. A kétlábúak Gábor és Moncsi, a pici babánk Gréti és a két imádott négylábú, Maggie és Mikey.

 Lakóhelyünk Budapest, de sokat utazunk az országban, és külföldön is. Lételemünk az alkotás és a kreativitás, imádunk kézzel készíteni emlékeket, ajándékokat, szeretjük a könyvek illatát, a naplók titkait, szeretünk új helyeket megismerni, azokat megörökíteni és persze finom ízeket kóstolni, vagy otthon nagyokat főzni és enni! 

 Szenvedélyeinket foglaltuk bele ebbe a három könyvbe, melynek alapötletét Gréti babánk adta. Kislányunk születésekor szerettünk volna egy praktikus és szép babanaplót, több befutót is találtunk, azonban naplóírás közben rájöttünk, hogy nemcsak 2 éves koráig szeretnénk megörökíteni a szuper pillanatokat, mérföldköveket, vicces sztorikat, nagy eseményeket, hanem milyen klassz lenne egy egész életen át. Ekkor született meg az Életem könyvének ötlete, melybe pici kortól kezdve a kamaszkori szerelmeken, barátságokon és a felnőttkor útvesztőin át bármit fel lehet jegyezni! Már alig várjuk, hogy Gréti Életének könyvét néhány év múlva már magától vezesse és felnőttként vissza tudjon emlékezni arra a sok nagyszerű pillanatra, melyben része volt…

 Az Életem könyvének ötlete hozta magával a másik két napló ötletét. Szeretünk főzni és enni, imádunk recepteket gyűjteni, - rengeteg szakácskönyvünk és újságunk van, ezért adta magát a recepteskönyv ötlete, de olyan formában, amit mi is imádattal forgatnánk, töltenénk, használnánk és aztán Grétinek továbbadnánk. A másik nagy szenvedélyünk az utazás, ezért az interaktív útinapló, az Életem kalandjai sem maradhatott ki a sorból.

 Bízunk benne, hogy e három könyvvel sokaknak szerzünk majd örömet, akik hozzánk hasonlóan szeretik még kézbe venni a könyveket, megörökíteni az emlékeket és szükségük van arra, hogy emlékeik ne csak az éterben és az online térben, de a fizikai valóságban is tovább éljenek!