Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Blog

Jön a Karácsony! Kell egy jó ajándék!

Gábor
Gábor
2020.11.30 10:27
Jön a Karácsony! Kell egy jó ajándék!

 Ugye sokan jártunk már úgy, hogy közelednek az ünnepek és semmi ötletünk. Próbáljuk összerakni kinek, mit kéne, de egyre nagyobb ködbe kerülünk.
Most, hogy még a boltok nyitvatartása és lehetőségeink is korlátozottá válnak, egyre inkább a neten keresünk ajándékokat. Egy igazán személyre szabott ajándéknak örülne mindenki, bár ezeket a legnehezebb megtalálni. Naplót talán mindenki írt már életében, könyv vagy online formában. Szerintünk a hagyományos írást sem szabad feledni, ezért is találtuk ki naplóinkat. Az írás egy személyes élmény és milyen jó, ha ezek az irományok egy igényes és szép könyvbe lesz lejegyezve.

Nekünk is van 3 ötletünk erre a karácsonyra!

  • Életem Receptjei: egy igazi saját receptkönyv, amit úgy alakíthatsz, tölthetsz ki, ahogy szeretnéd. Belekerülhetnek a tradicionális és családi receptek egyaránt, sőt képeket is ragaszthatunk mellé.
  • Életem Története: több, mint babanapló - egy igazi napló, ami remek ajándék friss szülőknek, tiniknek  és akár még az idősebb korosztály számára is. Lejegyezheted gondolataidat, terveidet, eseményeket, fontos fordulópontokat az életedből.
  • Életem Kalandjai: kreatív útinapló, ahol már a tervezéstől kezdve megírhatjuk bejegyzéseinket, majd vihetjük magunkkal az útra és folyamatosan tölthetjük tele élményekkel! Milyen jó lesz visszaolvasni majd egy év múlva a történeteket, élményeket!


Vásárold meg most webshopunkon keresztül!
Magadnak vagy ajándéknak is kitűnő lehetőség!

www.potilu.hu